Chili con Carne i stegeso

Chili con Carne i stegeso, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt af : Timmse

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
5-600 g.oksekød i tern (ikke hakket)
1 ds.flåede tomater
1 ds.chilibønner
1 hakket peberfrugt
2 hakkede løg
2-4 hele fed hvidløg
1 finthakket chilifrugt
1-2 tsk.chilipulver
 Salt
 peber
1.5 dl.bouillon
 Olie til bruning
 
Opskrift:
Kødet brunes i olien på pande eller gryde, derefter brunes de øvrige ingredienser, bortset fra bønner og bouillon. Saucen smages til (med varsomhed ;-)) Det hele væltes ned i den fugtede stegeso, og retten afsluttes med et låg af bønner, overhældt med bouillonen. 1 1/2 - 2 timer i ovnen (afhængigt af typen af oksekød) ved 250 grader.

Tips:

Chilien skal være stærk, men hvis det bliver for meget er det godt med lidt cremefraiche på bordet. Vi serverer den gerne med løse ris og flutes til.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Chili con carne

karakterer:
Opskriften er vist 26592 gange,
og udskrevet 771 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu