Enebærsauce
Hovedingrediens : Bær - Enebær Indsendt : |
|
|
Løget hakkes og sauteres mørt i margarinen. Nedkoges med vinen samt enebær. Skyen og fløden tilsættes og det koger godt igennem. Jævnes med beurre manier, skummes, sigtes og tilsmages.
|
|
Opskriften er vist 15768 gange,
og udskrevet 183 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer l.beckvard - 2018-02-14 17:21:40 Trods forholdsmæssig nedskæring - den er ikke umagen værd... l.beckvard - 2018-02-14 15:30:38 Nu var det en sauce til familien - ikke til alle kolleger.... anonym - 2007-05-21 23:51:32 der bliver da vist sauce nok til et par dage ud af den portion. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne