Enebærsauce

Enebærsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Frugtsaucer

Hovedingrediens : Bær - Enebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
480 g.løg
50 g.margarine
350 ml.hvidvin
30 g.enebær
5,5 l.kalvesky
2 l.piskefløde
700 g.Beurre Manier (smørbolle)
 
 
Opskrift:
Løget hakkes og sauteres mørt i margarinen. Nedkoges med vinen samt enebær. Skyen og fløden tilsættes og det koger godt igennem. Jævnes med beurre manier, skummes, sigtes og tilsmages.





karakterer:
Opskriften er vist 15768 gange,
og udskrevet 183 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-02-14 17:21:40
Trods forholdsmæssig nedskæring - den er ikke umagen værd...

  -   2018-02-14 15:30:38
Nu var det en sauce til familien - ikke til alle kolleger....

  -   2007-05-21 23:51:32
der bliver da vist sauce nok til et par dage ud af den portion.