Tranebærsauce 02
Hovedingrediens : Bær - Tranebær Højtid: Thanksgiving Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Smørret opvarmes i en gryde. Løget tilsættes og steges i 3-4 minutter, eller indtil det er blødt. Farin, krydderi og ingefær røres i og svitses i 1 minut. Limeskal, eddike og tranebærsauce tilsættes og småkoger i 3 min. Tages af varmen og afkølels lidt.
|
|
Opskriften er vist 19894 gange,
og udskrevet 254 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer TW - 2005-01-01 01:01:01 Hvordan kan det være at en af ingredienserne til tranebærsauce ER tranebærsauce? Hvis jeg nu havde den tranebærsauce der skal tilsættes, er opskriften jo overflødig. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne