Appelsinsauce
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Bland cremefraiche med vanillesukker og flormelis. Smag saucen til med appelsinskal og saft. Lad appelsinsaucen trække koldt i ca 1 time, og rør den op inden servering.
Saucen kan tilberedes af 4 dl cremefraiche 18%. Saucen kan fx serveres til frugtsalat. |
|
Opskriften er vist 22709 gange,
og udskrevet 262 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne