Stikkelsbærsovs

Stikkelsbærsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Frugtsaucer

Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.grønne stikkelsbær
2.5 dl.vand
1 dl.sukker
15 g.smør eller margarine
 
Opskrift:
Kog stikkelsbærrene med vand til de er møre (ca. 10 min).

Blend eller purér dem gennem en sigte. Kog sovsen op, smag til med sukker, og tilsæt smør eller margarine.

Sovsen kan serveres varm eller kold til fisk eller røget kød.





karakterer:
Opskriften er vist 18050 gange,
og udskrevet 214 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu