Stikkelsbærsovs
Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær Indsendt : Red : |
|
|
Kog stikkelsbærrene med vand til de er møre (ca. 10 min).
Blend eller purér dem gennem en sigte. Kog sovsen op, smag til med sukker, og tilsæt smør eller margarine. Sovsen kan serveres varm eller kold til fisk eller røget kød. |
|
Opskriften er vist 18059 gange,
og udskrevet 214 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne