Løgconfit med rosiner

Løgconfit med rosiner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Frugtsaucer

Hovedingrediens : Rodfrugter - Perleløg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.perleløg, pillede
3 dl.vand
4 spsk.vineddike (evt. mere)
3 spsk.olivenolie
45 g.sukker (evt. mere)
3 spsk.tomatpuré
75 g.rosiner
1 bouqet garni
 salt
 peber
 
Opskrift:
Læg alle ingredienser, undtagen salt og peber, i en gryde. og bring det i kog.

Dæmp varmen og lad det simre uden låg til løgene er meget møre, ca. 45 min. Løgene skal være fugtige, men de må ikke svømme i væske.

Tilsæt salt og peber og smag til. Fjern bouquet garnién og tag gryden af varmen.





karakterer:
Opskriften er vist 15418 gange,
og udskrevet 155 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu