Citronpebersauce
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron Indsendt : |
|
|
Løget hakkes fint og sauteres i smørret uden at brune.
Reven skal og saften fra 1 citron, kommes i gryden sammen med hvidvin og fiskefond og reduceres til ¼.
Fløden koges ind til en cremet konsistens. De 2 ting blandes og smages til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 13590 gange,
og udskrevet 147 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne