Druesauce (vildt)
Hovedingrediens : Bær - Vindruer Indsendt : |
|
|
Til druesaucen koges vineddike og portvin til det næsten karamelliserer.
Tilsæt så cognac og vildtfond og lad saucen koge ved svag varme. Halvér og udsten druerne. Disse tilsættes saucen lige inden den monteres med smørret. Smag saucen til med salt, peber og evt. lidt af marinaden. Saucen skal have et godt "bid". |
|
Opskriften er vist 17659 gange,
og udskrevet 313 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne