Brombærsauce

Brombærsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Frugtsaucer

Hovedingrediens : Bær - Brombær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 lillefinthakket løg
10 g.smør
8 hakkede enebær
1 tsk.tørret timian
0.5 tsk.groft peber
1 spsk.hvedemel
1 dl.portvin
1.5 dl.hønsebouillon
200 g.friske eller frosne brombær
0.5-1 dl.piskefløde
 lidthonning
 
Opskrift:
Svits løget et par minutter i en gryde i smørret sammen med krydderierne. Drys melet over og spæd med vin og bouillon under piskning. Tilsæt halvdelen af brombærrene og kog saucen ca. 10 min. ved jævn varme.

Gnid saucen gennem en sigte og varm den op med fløden.

Smag til med salt, peber og honning.





karakterer:
Opskriften er vist 18702 gange,
og udskrevet 246 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-09-25 16:10:33
Rigtig god opskrift, der kan sagtens bruges anden frugt i stedet for brombær, personligt foretrækker vi friskplukket vindruer. Vi undrer os lidt over hvor man skal gøre af den anden halvdel af brombærene ;-)