Brombærsauce
Hovedingrediens : Bær - Brombær Indsendt : |
|
|
Svits løget et par minutter i en gryde i smørret sammen med krydderierne.
Drys melet over og spæd med vin og bouillon under piskning.
Tilsæt halvdelen af brombærrene og kog saucen ca. 10 min. ved jævn varme.
Gnid saucen gennem en sigte og varm den op med fløden. Smag til med salt, peber og honning. |
|
Opskriften er vist 18687 gange,
og udskrevet 246 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Langholm Klanen - 2007-09-25 16:10:33 Rigtig god opskrift, der kan sagtens bruges anden frugt i stedet for brombær, personligt foretrækker vi friskplukket vindruer. Vi undrer os lidt over hvor man skal gøre af den anden halvdel af brombærene ;-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne