Bearnaisesauce i mikroovn
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk Indsendt : Red : |
|
|
Essens:
Kom det hakkede løg, eddike, vand, persille, estragon og kørvel i en skål og kog det sammen i ca. 3 min. på 500W, kom det gennem en sigte. Sauce: Smørret smeltes ved 500W i ca. 2 Min. Æggeblommerne piskes sammen og blandes med essensen og jævner 1 min. ved 360W, det smeltede smør røres i æggemassen lidt af gangen, er saucen for tynd varmes den ca. 1 min. ved 360W og piskes op, smages til med salt, hvid peber og estragon. Tips: (Kog evt. en større portion essens og gem den i køleskab) |
|
Opskriften er vist 25213 gange,
og udskrevet 331 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (10 stemmer) |
|
Kommentarer leif - 2016-11-13 20:15:29 Brugte tørret estragon, og havde heller ikke kørvel,brugte 2 bægre pasteuriseret æg - saucen blev perfekt Mai - 2010-06-27 15:54:30 Rigtig lækker sauce og utrolig nem at lave (Jeg lavede den dog uden kørvel da det var udsolgt) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne