Bombay Sauce
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : Red : |
|
|
karry brændes af i lidt olie og koges derefter ind med 1/2 dl hvidvin til 1/3 del og tilsættes 2 dl hønsefond el. terning hønse bouillon koges ind til det halve og tilsættes en håndfuld rosiner og en håndfuld Banan tern og jævnes med fløde og evt en anelse maizena det er en god ting at komme lidt citronsaft i tilsidst for at tage den fede fløde smag
|
|
Opskriften er vist 12485 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne