Valentinskage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Højtid: Valentinesdag Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bag chokoladekagen som anvist på pakken I EN HJERTEFORMET BRADEPANDE!!!!!!
Fyld: Bland sukker, sirup og vand i en gryde og varm det godt igennem. Pisk æggehviderne godt stive og tilsæt langsomt den varme sirupsmasse men der piskes. Tilsæt vanilie og pisk til massen er stiv og let. Fold forsigtigt jordbærrene i. Skær toppen af kagen, så toppen er 2-3 cm høj. Fjern forsigtigt det inderste af kagen med en ske, så kanterne er 3-4 cm. tykke. Fyld hullet op med jordbærfyld og sæt toppen af kagen på. Glasur: Kom chokoladestykkerne, fedtstoffet, sirup og vand i en gryde og varm det til chokolade og fedtstof er smeltet. Hæld glasuren over kagen og fordel den også på kanterne. Opbevares i køleren. |
|
Opskriften er vist 47351 gange,
og udskrevet 485 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Malene - 2011-09-12 21:22:22 Helt ærlig, lav da chokoladekagen selv ellers er det da ingen fryd ;) anonym - 2011-06-18 14:14:57 øv er i gang men så at jeg manglede kage blaningen ramolade - 2011-02-05 12:44:38 altså den ser meget lækker ud men lad os håbe at også smager LÆKKERT!!! anonym - 2010-09-05 13:51:02 Den ser svær ud at lave.. :/ Per - 2010-01-31 11:57:41 Der var rigeligt med fyld så vi har pillet jordbærene ud af resten og brugte det til pynt. Per - 2010-01-31 11:56:51 Kagen på billedet er bagt af Amo's chokoladekage færdigblanding, en pakke a 750 gram. Og bagt i en 26x21 cm. hjerteform. min-zkat - 2005-01-01 01:01:01 elsker valentien Lisa - 2005-01-01 01:01:01 Den Smager Skide Godt ! ... Nam Nam .. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne