Abrikossauce
Hovedingrediens : Frugt - Abrikos Indsendt : Red : |
|
|
Abrikoserne afdrybbes og hakkes.
Abrikossaften blandes med vandet i en skål og sennep,salt og peber tilsættes
Sovsen hældes over svinestegen som tilberedes i ovnen ( stegetiden afhænger naturligvis af stegens størrelse ) Når stegen er færdig opløses kartoffelmelen i 3 spsk hønsebouillon som derefter vendes i stegeskyen. Under omrøring tilsættes resten af bouillonen og blandingen bringes i kog. Abrikoserne kommes i og sovsen smages til. |
|
Opskriften er vist 17900 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne