Abrikossauce

Abrikossauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Frugtsaucer

Hovedingrediens : Frugt - Abrikos

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 ds.abrikoser
3 dl.vand
2.5 spsk.sirup
1 tsk.sennepspulver
1 tsk.salt
0.25 tsk.peber
3 spsk.kartoffelmel
2.5 dl.hønsebouillon
 
Opskrift:
Abrikoserne afdrybbes og hakkes. Abrikossaften blandes med vandet i en skål og sennep,salt og peber tilsættes

Sovsen hældes over svinestegen som tilberedes i ovnen ( stegetiden afhænger naturligvis af stegens størrelse ) Når stegen er færdig opløses kartoffelmelen i 3 spsk hønsebouillon som derefter vendes i stegeskyen.

Under omrøring tilsættes resten af bouillonen og blandingen bringes i kog. Abrikoserne kommes i og sovsen smages til.





karakterer:
Opskriften er vist 17798 gange,
og udskrevet 138 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu