Nem Whisky sauce
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Whisky Indsendt : Red : |
|
|
Skær løget i fine stykker, braiser dem på en varm pande sammen med flormelis i ca 1-2 min. "ikke for varm, men det må gerne syde".
Flamber løgne i ca. 10-15 sek, med ca. halvdelen af whiskyen, "PAS PÅ DER KOMMER STORE FLAMMER" Tilsæt fløden og varm den op lige til den koger. Tilsæt resten af whiskyen og skyen fra stegen eller bøfferne, smag til med salt og peber. Jævn evt. saucen til. |
|
Opskriften er vist 22939 gange,
og udskrevet 411 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Gitte - 2005-01-01 01:01:01 Tilsatte lidt tomatpure.. ellers go og nem opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne