Indisk Mangochutney
Hovedingrediens : Frugt - Mango Oprindelsesland : Indien Indsendt : |
|
|
Skyl chili, mangofrugten og æblerne.
Skræl mangofrugten og æblerne, skær frugtkødet i små tern. Bring alle ingredienserne i kog, i en tykbundetgryde. Lad det hele småkoge ca. 25 minutter for svag varme, under stadig omrøring. Hvis chutneyen er for tynd koges den yderligere ind, uden låg. Afkøl chutneyen og kom den på rene, skoldede, atamon skyllede glas med låg. Chutneyen kan holde sig et par måneder i køleskabet. Tips: Bruges der moden mango bliver chutneyen sødere. Ønskes chutneyen stærkere, skal der mere chili i - Pas på! Prøv evt. Mangobåde istedet for Mangochutney |
|
Opskriften er vist 26530 gange,
og udskrevet 639 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Wicky - 2009-07-28 23:20:33 Smager ikke godt alt for salt/surt har desværre lige lavet den. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne