Indisk Mangochutney

Indisk Mangochutney, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Chutney - Chutneyer

Hovedingrediens : Frugt - Mango

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :     

Ingredienser:
1 finthakket, frisk rød chili
1 faste mangofrugter.
3 æbler
3.5 dl.rosiner
3 spsk.honning
1 spsk.salt
5 spsk.hakket persille
3 spsk.revet kokos
1.5 dl.lys vineddike
1 spsk.frisk, reven ingefær
 
Opskrift:
Skyl chili, mangofrugten og æblerne.

Skræl mangofrugten og æblerne, skær frugtkødet i små tern.

Bring alle ingredienserne i kog, i en tykbundetgryde.

Lad det hele småkoge ca. 25 minutter for svag varme, under stadig omrøring.

Hvis chutneyen er for tynd koges den yderligere ind, uden låg. Afkøl chutneyen og kom den på rene, skoldede, atamon skyllede glas med låg.

Chutneyen kan holde sig et par måneder i køleskabet.

Tips:

Bruges der moden mango bliver chutneyen sødere.

Ønskes chutneyen stærkere, skal der mere chili i - Pas på!

Prøv evt. Mangobåde istedet for Mangochutney





karakterer:
Opskriften er vist 26512 gange,
og udskrevet 637 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-07-28 23:20:33
Smager ikke godt alt for salt/surt har desværre lige lavet den.