Mangochutney

Mangochutney, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Chutney - Chutneyer

Hovedingrediens : Frugt - Mango

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
3 faste grønne mangofrugter.
1-2 finthakket, røde chilier
1 spsk.frisk, reven ingefær
1 spsk.vineddike
4 spsk.sukker eller honning
 
Opskrift:
Skræl mangofrugterne og skær frugtkødetkødet i små tern.

Bring mangofrugt, chili, ingefær, vineddike, honning og sukker i kog, i en gryde.

Lad chutneyen koge ca. 10 minutter for svag varme, under stadig omrøring.

Afkøl chutneyen og kom den på rene, skollede, atamon skyllede glas med låg.

Chutneyen kan holde sig et par måneder i køleskabet.

Tips:

Bruges der moden mango bliver chutneyen sødere.

Ønskes chutneyen stærkere, skal der mere chili i - Pas på!

Prøv evt. Mangobåde istedet for Mangochutney





karakterer:
Opskriften er vist 84259 gange,
og udskrevet 1967 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-07-23 21:22:05
Det er en fantastisk opskrift.. Og den ser meget mere indbydende ud en dem i butikkerne.

  -   2010-09-08 19:15:34
Fantastisk at så enkelt en opskrift kan smage utorligt godt. 1. gang vi prøvede chutneyen var til en gang kyllinge filetter stægt på panden med lidt paprika, og dertil ris og carry souse. Det var mums.

  -   2005-01-01 01:01:01
den smager såå godt. tak for opskriften