Mangochutney
Hovedingrediens : Frugt - Mango Indsendt : |
|
|
Skræl mangofrugterne og skær frugtkødetkødet i små tern.
Bring mangofrugt, chili, ingefær, vineddike, honning og sukker i kog, i en gryde. Lad chutneyen koge ca. 10 minutter for svag varme, under stadig omrøring. Afkøl chutneyen og kom den på rene, skollede, atamon skyllede glas med låg. Chutneyen kan holde sig et par måneder i køleskabet. Tips: Bruges der moden mango bliver chutneyen sødere. Ønskes chutneyen stærkere, skal der mere chili i - Pas på! Prøv evt. Mangobåde istedet for Mangochutney |
|
Opskriften er vist 84361 gange,
og udskrevet 1973 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Betina - 2014-07-23 21:22:05 Det er en fantastisk opskrift.. Og den ser meget mere indbydende ud en dem i butikkerne. Familien Johansen - 2010-09-08 19:15:34 Fantastisk at så enkelt en opskrift kan smage utorligt godt. 1. gang vi prøvede chutneyen var til en gang kyllinge filetter stægt på panden med lidt paprika, og dertil ris og carry souse. Det var mums. grete - 2005-01-01 01:01:01 den smager såå godt. tak for opskriften |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne