Tikka Masala sauce
Hovedingrediens : Grøntsager - Chili Oprindelsesland : Indien Indsendt : Red : |
|
|
Svits løgene i olie, til de er bløde.
Kom løgfrø, hvidløg og chili ved og svits i yderligere nogle minutter. Tilsæt tomat, yoghurt, kokosmælk og lad saucen koge i ca 15 minutter for svag varme |
|
Opskriften er vist 32900 gange,
og udskrevet 420 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-01-06 20:48:06 Nam.. smagte rigtig godt. jeg havde en rød chili i, og ingen grøn. det blev stærkt. Næste gang har jeg lidt mindre chili i. Jeg havde ikke løgfrø i. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne