Tikka Masala sauce

Tikka Masala sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Chilesaucer

Hovedingrediens : Grøntsager - Chili

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 spsk.olie
1 løg - i både
1 spsk.sorte løgfrø
4 fedknust hvidløg
2 finthakket, grønne chili
200 g.flået, hakkede tomater
1 dl.yoghurt (græsk)
1 dl.kokosmælk
 frisk koriander
 frisk mynte
1 spsk.limesaft
1 tsk.garam-masala
 
Opskrift:
Svits løgene i olie, til de er bløde.

Kom løgfrø, hvidløg og chili ved og svits i yderligere nogle minutter.

Tilsæt tomat, yoghurt, kokosmælk og lad saucen koge i ca 15 minutter for svag varme





karakterer:
Opskriften er vist 32889 gange,
og udskrevet 420 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-01-06 20:48:06
Nam.. smagte rigtig godt. jeg havde en rød chili i, og ingen grøn. det blev stærkt. Næste gang har jeg lidt mindre chili i. Jeg havde ikke løgfrø i.