Broccoli ret med bacon og mornay sauce
Hovedingrediens : Kål - Broccoli Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : **** Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 210 grader.
Pensel/smør et lille ovnfast fad eller en skål. Bland grøntsagerne i fadet. Drys med krydderierne og bland igen. Hæld saucen over og drys osten hen over i et tyndt dækkende lag. Sæt fadet i ovnen i ca. 30 minutter. Steg baconternene på panden 15 minutter før retten er færdig og drys over inden serveringen. Retten kan drøjes med alle slags grøntsager. Bruges hårde grøntsager (gulerødder, kartofler etc.) skal de snittes ultra tyndt/i meget små tern. |
|
Opskriften er vist 24402 gange,
og udskrevet 673 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Brynhild - 2007-07-02 17:12:37 Jeg giver broccolien et kort (2 min.) opkog først og kommer en lille smule frisk, hakket chili i retten. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne