Broccoli ret med bacon og mornay sauce

Broccoli ret med bacon og mornay sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Broccoli

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : ****

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 Broccolihoved – plukket i små buketter
1 Rødløg (lidt mindre end en tennisbold) – hakket
1 Grøn peberfrugt (gerne stor) – hakket
5 dl.Mornaysauce
0.5-1 Poserevet ost med chili
1 Pk.Bacontern
 
 Krydres med:
 Aroma (fra Maggi – lille brun flaske) ca. 20 små skvæt
 eller
 sojasauce (1 spsk.) kværnet eller frisk hvidløg efter smag
 
 lidtgroft peber
 
 Serveres med flutes
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 210 grader.

Pensel/smør et lille ovnfast fad eller en skål. Bland grøntsagerne i fadet. Drys med krydderierne og bland igen. Hæld saucen over og drys osten hen over i et tyndt dækkende lag.

Sæt fadet i ovnen i ca. 30 minutter.

Steg baconternene på panden 15 minutter før retten er færdig og drys over inden serveringen.

Retten kan drøjes med alle slags grøntsager. Bruges hårde grøntsager (gulerødder, kartofler etc.) skal de snittes ultra tyndt/i meget små tern.





karakterer:
Opskriften er vist 24468 gange,
og udskrevet 673 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-07-02 17:12:37
Jeg giver broccolien et kort (2 min.) opkog først og kommer en lille smule frisk, hakket chili i retten.