Lys Roux

Lys Roux, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Chilesaucer

Hovedingrediens : Grøntsager - Chili

Oprindelsesland : Asien

AsienIndsendt :     

Ingredienser:
1 dl.vegatabilsk olie
1 dl.hvedemel
 
Opskrift:
Olien opvarmes i en gryde, tilsæt melet lidt efter lidt under omrøring.

Ved en god varme røres der konstant indtil rouxen den er jævn.

Den må ikke tage farve.

Tips:

Grund sovs i Cajun køkkenet





karakterer:
Opskriften er vist 20864 gange,
og udskrevet 138 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu