Lys Roux
Hovedingrediens : Grøntsager - Chili Oprindelsesland : Asien Indsendt : |
|
|
Olien opvarmes i en gryde, tilsæt melet lidt efter lidt under omrøring.
Ved en god varme røres der konstant indtil rouxen den er jævn. Den må ikke tage farve. Tips: Grund sovs i Cajun køkkenet |
|
Opskriften er vist 20864 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne