Mørk Roux
Hovedingrediens : Grøntsager - Chili Oprindelsesland : Asien Indsendt : |
|
|
Olien opvarmes i en gryde, tilsæt melet lidt efter lidt under omrøring.
Ved en god varme røres der konstant indtil rouxen får en farve som lys chokolade, det tager ca. 20 minutter plus, minus et par minutter. Pas på den ikke brænder på - Hvis dette sker, så smid den ud og begynd forfra, den er ikke til at rede igen. Tips: Grund sovs i Cajun køkkenet |
|
Opskriften er vist 20397 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne