Lun rucola salat med røget hellefisk
Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Varm lidt olie i en tykbundet pande og steg de skivede skalotteløg til de er blanke og møre, tag dem af varmen og bland den strimlede røget hellefisk i.
Riv salaten groft og kom den i en stor skål, bland olie og balsamicoeddike, og vend det i salaten sammen med fisk og løg, drys den revne parmesanost på toppen og server straks. Hertil serveres groft brød. |
|
Opskriften er vist 16784 gange,
og udskrevet 278 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer søren p - 2016-04-21 15:31:57 det er en let og super fin forret, smager forrygende... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne