Agnello alla romana

Agnello alla romana, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
30 g.smør
4 dobbelte lammekoteletter
 Salt
 peber
1 løg
2 auberginer
2 spsk.tomatpuré
 karry
1.5 dl.lammebouillon
150 g.ærter
12 artiskokbunde fra dåse
 
Opskrift:
Drys koteletterne på begge sider med salt og peber og steg dem i smør på en pande 4 minutter på hver side. Tag koteletterne af varmen.

Pil løget og skær det i kvarte. Rens auberginerne flæk dem og skær dem i tern. Svits løgene i resten af smørret, tilsæt auberginer og tomatpure. Drys med salt og peber og lidt karry. Hæld bouillon ved og lad det hele snurre ved svag varme i 15 minutter.

Tilsæt ærterne efter 5 minutter og efter 10 minutter artiskokbunde som er skåret i kvarte. Læg grønsager og kød i et dybt fad og server retten med grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 34425 gange,
og udskrevet 427 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-06-30 16:48:01
ved nu ikk om det ka tages som en hovedret

  -   2010-02-14 12:44:17
Retten lyder lækker, uden tvivl, men jeg har ærlig talt aldrig hørt om denne ret i Rom, hvor jeg nu har levet hele mit liv (desuden er karry praktisk talt aldrig brugt i italiensk mad...)

  -   2007-08-17 19:18:24
super lækkert