Røget hellefisk med rødbeder, rucola og parmesanost
Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Vask rødbederne og kog dem møre i en gryde med let saltet vand, ca. 35 minutter, læg dem herefter i meget koldt vand og gnub skindet af dem.
Skær eller riv rødbederne i meget tynde skiver og fordel dem på 4 tallerkner, der er smurt med olivenolie, drys den revne parmesanost over, læg den skyllede rucola salat omkring rødbederne, drys med salt og peber, anret herefter den skivede røget hellefisk ovenpå. Hertil serveres groft brød og smør. |
|
Opskriften er vist 18326 gange,
og udskrevet 462 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Mogens Lauridsen - 2008-02-14 11:09:40 Hvem kan dog få den idé at blande kogte rødbeder sammen med hellefisk ? Nåh - pyt, det var en herlig oplevelse. Springet fra den søde rødbede over permesanen og til det røgede hellefisk er en utrolig smagsoplevelse. Næste gang vil jeg skifte rucolaen ud med en noget mere saftig salat. Den var for tør heri og gav en fornemmelse af "noget forkert". Jeg fravalgt også citronen. Havde en fornemmelse af at det syrlige ville misklæde. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne