Røget hellefisk med spinat
Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Kog eddike, vin, løg og ingefær i en tykbundet gryde, til der er ca. 2 spsk tilbage, rør fløden i, tag gryden af varmen og pisk de kolde smørstykker i saucen lidt ad gangen, til saucen er glat og jævn. Smag saucen til med salt og peber, server med det samme.
Smelt smørret i en tykbundet gryde og steg den rensede spinat i et par minutter eller til den er blød, smag til med salt og peber. Anret spinaten på et serveringsfad, herpå lægges den skivede røget hellefisk, sauce serveres i skål ved siden af. Hertil serveres groft brød, eller nykogte små kartofler. |
|
Opskriften er vist 15555 gange,
og udskrevet 218 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne