Pasta med røget hellefisk, muslinger og bacon

Pasta med røget hellefisk, muslinger og bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Muslinger - Diverse muslinger

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :     

Ingredienser:
1000 g.friske rensede muslinger
2 dl.tør hvidvin
200 g.finthakket skalotteløg
2 persillekviste
2 dl.fløde
40 g.røget hellefisk i store tern
100 g.frisk revet parmesanost
400 g.spaghetti
100 g.sprødstegt bacon
4 spsk.olivenolie
 
Opskrift:
Kog vand i en tykbundet gryde tilsat lidt salt, kog pastaen til den er al dente, kom pastaen op i en sigte, afdryp pastaen godt og kom den tilbage i gryden, vend oliven- olien samt bacon i tern i pastaen.

Hæld hvidvinen i en tykbundet gryde sammen med de hakkede skalotteløg og persillekvistene, kog det hurtigt op, kom de rensede muslinger i gryden, lad dem dampe med under låg i 5 - 7 minutter eller til de har åbnet sig, dem der ikke åbner sig skal smides væk.

Kom det hele i en sigte, og hæld fonden tilbage i gryden, tilsæt fløden og kog saucen igennem, tag muslingerne ud af skallerne, og kom dem i saucen sammen med den røgede hellefisk, lad det varme et par minutter. Gem 8 stk. muslinger i skallen til pynt.

Kom den kogte pasta med bacontern over i 4 dybe tallerkner, og hæld saucen over, pynt med den revne parmesanost og muslinger i skal.





karakterer:
Opskriften er vist 13521 gange,
og udskrevet 214 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu