Pina colada suprise
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Diverse spiritus Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Toppen skæres af ananasserne og de udhules med en kniv. Frugtkødet blendes med kokosmel, Malibu Rom, ananasjuice og sukker efter smag. Frugtkød og kokosmel sies fra. En god portion isterninger hamres i mindre stykker med en kødhammer og blendes med sukker til en hvid, grødet konsistens. Malibu-blandingen blendes kort med isen.
Servering: De udhulede ananas stilles på en lille gratinskål el lign. fyldt med lidt is. Blandingen fyldes i ananasserne, der hver pyntes med en drinksparasol og to sugerør. En sikker isbryder. Tips: Variation: Ananas, kokosmel, Malibu Rom, ananasjuice og sukker kan blendes med vaniljeis og serveres til dessert i de udhulede ananasskaller, der flækkes på langs. Pynt med chokoladesauce og chokoladekringler. |
|
Opskriften er vist 9663 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne