Tomatpasta med røget hellefisk
Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Kom fisken i en gryde med mælken og lidt ekstra vand så fisken er dækket, og pocher fisken i 3 - 5 minutter, eller til fisken er mør.
Skylles herefter under koldt vand for at køle fisken ned og fjerne mælkeskummet, bryd fisken i store stykker og fjern evt. skind og ben, sættes til side. Kog pastaen al dénte i en stor gryde med kogende vand og lidt salt, skær guleroden i tynde skiver, varm olivenolien i en stor stegepande og steg gulerødder og løg til de er sprøde, kom bønnespirer og soya saucen samt sesamolien i, smages til med salt og peber. Kom pastaen i gryden sammen med de ristede sesamfrø, fisken og lidt olie, vend det let og server straks. |
|
Opskriften er vist 11013 gange,
og udskrevet 132 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 se opskrift >Røget hellefisk med tomatpasta! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne