Laksefyldte fiskeruller
Hovedingrediens : FladFisk - Rødtunge Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Del rødtungefileterne på langs. Læg en tynd skive laks på hvert stykke, krydr med lidt salt og peber og rul fisken sammen. Fæstn med tandstikkere.
Kog hvidvin op i en lav pande. Læg fiskerullerne tæt sammen på panden og læg låg på. Lad fisken småkoge, til den er mør og fast, 7 –8 min. Tag forsigtigt fiskerullerne op med en hulske. Si kogevandet og kog det op. Tilsæt fløde og maizena og varm saucen igennem. Krydr med klippet dild, salt og peber. Server fiskerullerne med ris, dampede sukkerærter og citronbåde. |
|
Opskriften er vist 37519 gange,
og udskrevet 667 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-07-06 15:59:29 Pynt med kutterejer |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne