Laksesuppe

Laksesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Fiskesuppe - Fiskesupper

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :     

Ingredienser:
200–300 g.fersk laks
0.5 porre
0.5 fennikel
2 gulerødder
4 mellemstore kartofler
100 g.helbladet spinat
 smør til stegning
7 dl.fiskebouillon(vand + terning)
2 dl.piskefløde
1 dl.hvidvin
 salt
 hvid peber
 
 Pynt:
1 spsk.fintklippet purløg
 
Opskrift:
Skær porren i tynde ringe og snit fennikel og gulerødder fint. Skær kartoflerne i terninger og spinaten i strimler. Steg grøntsagerne forsigtigt i smør i en gryde, uden at de tager farve. Tilsæt bouillon, fløde og vin. Lad det koge for svag varme 15–20 minutter.

Skær laksekødet i mundrette stykker og kom dem i suppen. Lad laksekødet koge med 1-2 minutter. Smag suppen til med salt og nymalet hvid peber.

Server suppen varm i dybe tallerkner med et drys af friskklippet purløg.





karakterer:
Opskriften er vist 38175 gange,
og udskrevet 882 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu