Kir
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Diverse spiritus Indsendt : |
|
|
Hæld cassis i et hvidvinsglas og fyld det forsigtigt med den afkølede vin. Til en Kir Royale er det naturligvis pænt med et champagneglas.
|
|
Opskriften er vist 48931 gange,
og udskrevet 468 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (38 stemmer) |
|
Kommentarer piaswane - 2005-01-01 01:01:01 lidt for stærk blanding -lidt mindre creme de casis |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne