Lakseterrine
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Opvarm ovnen til 200 g. Smør en springform og læg kartoffelskiver, løgskiver, hakket porre, laks, dild og rosa peberkorn lagvis i springformen. Afslut med et lag kartofler.
Pisk æg, fløde og mælk sammen. Krydr med salt og peber. Vær forsigtig med saltet – den røgede laks er også salt. Hæld æggemassen i formen. Bag terrinen i ovnen i ca. 45 min. på næstnederste rille. Smelt smørret til saucen i en kasserolle ved meget svag varme. Fjern skummet fra overfladen. Hæld smørret forsigtig op i en skål, så det mælkehvide bundfald bliver tilbage i kasserollen. Tilsæt purløg og server saucen til lakseterrinen, evt. sammen med en grøn salat. |
|
Opskriften er vist 20647 gange,
og udskrevet 324 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne