Røget laks med lækkert fyld
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Blend lakserester, fløde, ost og krydderurter til en ensartet masse. Stil det koldt, til massen stivner – ca. ½ time.
Læg lakseskiverne i forlængelse af hinanden på et stykke husholdnings-film. Fordel fyldet på skiverne og rul sammen ved hjælp af hushold-ningsfilmen. Luk til i enderne og læg rullen på køl indtil servering. Skær lakserullen i ca. 2 cm tykke og skrå skiver. Server dem portions-anrettet på salatblade med citron og dildkviste. Byd godt hvedebrød til. |
|
Opskriften er vist 133520 gange,
og udskrevet 3668 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Bs - 2016-11-28 11:32:52 Var ikke begejstret. Fyldet var for flydende og smagen ikke noget at råbe hurra for. Brugte almindelig neutral friskost. Ikke en ret jeg vil lave igen. bimmer - 2011-04-15 16:58:54 Smager himmelsk, hvis du bruget pikant smørost tilsat en anelse fløde eller creme fraise som fyld. rul den og stil den i køleskab 1-2 timer inden den skæres ud. majken - 2007-11-02 11:49:55 brug 100 G ost i stedet og gerne hvidløgsflødeost, så passer konsistensen bedre ++++ majken - 2007-11-02 11:49:09 UHMMMM smager HIMMELSK ikke navngivet - 2007-10-30 14:43:27 undskyld men kan ikke lide den Tine - 2007-10-04 13:29:07 Hviklen slags ost skal der bruges ? Per - 2007-04-04 09:23:32 Den er ret blød når den rulles sammen, som oben skriver bør den lægges i fryseren og skæres mens den er halvfrossen, eller også skal fløden skiftes ud med creme fraiche 38% oben - 2005-01-01 01:01:01 Det er godt at lægge rullen i fryseren, så er det lettere at skære den. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne