Røget laks med tomat
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Portionsanret lakseskiverne. Skold og flå tomaterne og skær tomatkødet i terninger.
Smelt smørret i en kasserolle. Læg tomattreningerne i og lad dem sagte koge ud. Tilsæt purløg og øg varmen et kort øjeblik. Hæld den hede tomatmasse over laksen. Servèr retten umiddelbart efter. Byd skiver af groft hvedebrød til laksen. |
|
Opskriften er vist 13028 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne