Vietnamesisk fondue
Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet Oprindelsesland : Vietnam Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Arranger kød, fisk, blæksprutter og kæmperejer i adskilte bunker på et fad. Læg tomat og løgskiver i midten og drys det hele med peber og dyp med sesamolie. Stil fadet i køleskabet, mens kogelagen forberedes.
kogelage Varm olien i en gryde og lynsteg hvidløg og skalotteløg i ca. 30 sekunder. Tilsæt tomatpure, sukker, salt og eddike og bland det hele godt. Hæld suppen i, bring lagen i kog og hæld den over i en fonduegryde. tilbehøret Arranger også vermicelli, svampe, tofu tern og kinakål i adskilte bunker på et serveringsfad. Hvis man bruger store ark rispapir, skal de skæres midt over, før de lægges på et fad. Fyld krydret fiskesauce i små skåle. Når alt er klart anbringes fonduegryden midt på bordet og gæsterne tager enten en skive kød eller lidt fisk sammen med lidt grønsager og dypper dem i kogende suppe, så de bliver kogt hurtigt - normalt ikke mere end et minut. Dyp imens 1 ark rispapir i varmt vand for at blødgøre det. Tag hurtigt den kogte mad op af suppen og læg den midt på rispapiret eller salatbladet. Læg et par mynte og korianderblade på og fond papiret eller salatbladet sammen til en pæn lille pakke. Dyp den i krydret fiskesauce, før den spises. |
|
Opskriften er vist 23974 gange,
og udskrevet 395 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Ann - 2005-01-01 01:01:01 kogelæagen er god også til andet kød. tilsæt bare lidt ekstra krydderi, ellers smager den ikke af så meget. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne