Klar suppe med æg - Zuppa pavese

Klar suppe med æg - Zuppa pavese, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.gulerødder
1 stilkblegselleri
6 dl.hønsekøds- eller grøntsagsbouillon
4 skiveformbrød (uden birkes!)
40 g.smør
4 friske æg
50 g.friskreven parmesanost
 persille
 
Opskrift:
Skær gulerødder og blegselleri i ganske små terninger. Kog dem i bouillonen i 10 minutter. Steg brødskiverne i smør på en pande. Læg dem i fire godt varme suppetallerkner og slå et æg ud på hver brødskive. Hæld forsigtigt den kogende suppe over. Drys med reven ost og hakket persille.





karakterer:
Opskriften er vist 9171 gange,
og udskrevet 135 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu