Klar suppe med æg - Zuppa pavese
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Skær gulerødder og blegselleri i ganske små terninger. Kog dem i bouillonen i 10 minutter.
Steg brødskiverne i smør på en pande. Læg dem i fire godt varme suppetallerkner og slå et æg ud på hver brødskive.
Hæld forsigtigt den kogende suppe over. Drys med reven ost og hakket persille.
|
|
Opskriften er vist 9171 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne