Røget laks med jambalaya og skaldyr
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Smelt smørret i en stor tykbundet gryde, og steg løget heri. Det må gerne være lidt gyldent. Tilsæt de øvrige grønsager, krydderiblandingen samt tomatpure, og lad det stege videre i 4 - 5 minutter. Når tomatpure svitses på denne måde, så får den en blødere og sødere smag.
Alle ingredienserne, undtaget den røgede laks, kommes nu i gryden og bringes i kog under omrøring. Skru ned på lavt blus og lad det simre under låg i 20 minutter. Efter 5 minutters hvilepause kommes laksen i og varmes med. Jambalayaen serveres rygende varm. Hertil kan serveres en blandet grøn salat. |
|
Opskriften er vist 9730 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne