Citronbagt laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 181349 gange,
og udskrevet 5940 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (89 stemmer) |
|
Kommentarer Bonnie Terp - 2018-11-18 17:20:13 Den kan også sagtens spises uden pesto, godt med citronsaft over ved servering og så ris til, hvis man ikke har tid til at skrælle kartofler. Perfekt hverdagsret til de travle dage. Sophia - 2016-03-02 19:47:14 Uuuuhmmm , den var bare sindsyg lækker ! - min knap så fiskeglade kæreste, var vild med den og sagde at det var nok noget af det bedste fisk han nogenside havde fået :) den unge mad-elsker - 2011-08-10 00:05:34 Den er virkelig god! prøv med at presse noget citronsaft hen over persillen så er den virkelig perfekt! Jeg prøvede den med noget kartoffelsalat og grøntsager ved siden af. Dorthe - 2011-07-17 20:12:40 Det smager sørme godt. Normalt er jeg ikke vild med laks. Men denne ret er bare super bonnie - 2010-07-12 21:04:55 Laksen var virkelig god. Pestoen synes jeg var meget olieret og knap så koncentreret i smagen. Skal der virkelig SÅ meget olie i? Næste gang laver jeg den nok med 1 dl. olie istedet. Jeg tilføjede lidt hvidløg, persille og en tskf. sukker til pestoen. Det gjorde den lidt bedre. anonym - 2010-03-15 14:59:28 Den bedste laks jeg nogen sinde har smagt :) stort 10 tal MUUUMS Gert - 2009-07-13 22:37:46 Perfekt opskrift til laks, har serveret den flere gange med stor succes. Charlotte - 2008-11-09 21:57:29 rigtig god og nem laks... nu plejer jeg ikke at kunne lide laks, men det kan kæresten så lavede den til ham men kunne faktisk også godt selv lide den... kan anbefales... Lene - 2008-04-27 22:12:43 Super lækkert, lavede en simpel udgave hvor laksen blev krydret med salt og peber og derefter kom i ovnen med citronskiver ovenpå. Laksen blev dejlig saftig med en snert af citronsmag. Louise - 2007-09-05 16:03:08 smager også godt med frisk dild Tanja - 2007-08-19 09:39:49 Fantastisk - og meget hurtig at lave Tinna - 2005-01-01 01:01:01 supergod Oibesue Repsej - 2005-01-01 01:01:01 Supergod ++ Vita - 2005-01-01 01:01:01 Supergod - jeg gav den 30 min. og spiste det med ovnbagte rodfrugter - mums. Jesper - 2005-01-01 01:01:01 Jeg foretrækker kartofler vendt i pesto. Tomatsalat på en Rucolabund sætter prikken over i'et . Eusebio - 2005-01-01 01:01:01 Perfekt med frisk pasta med tomatsauce. Suppleres evt. med tomatsalat. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne