Pastinaksuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Pastinak Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl pastinakker og kartofler og skær dem i tern. Kog grøntsagerne i bouillonen i ca. 15 min.
Hæld suppen i en skål og blend den, evt. med stavblender. Hæld suppen tilbage i gryden og smag til med sennep, salt og peber. Tilsæt fløden og kog suppen i ca. 2 min. Drys med hakket persille og server rygende varm. |
|
Opskriften er vist 75954 gange,
og udskrevet 1544 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne - 2016-02-19 19:31:26 Prøv med små stykker af røget bakskuld. johnny - 2014-11-26 18:07:32 virkelig let og lækker suppe. den var også nem at lave, jeg lavede den med min datter der skal dog ha noget fyld i Tove Tarp Pedersen - 2012-10-23 22:20:20 Har lige spist sennep-suppe- hvor der var lakse-stykker i--LÆKKERT- det kan jeg stærkt anbefale!! Nye prøvelser - 2005-01-01 01:01:01 Nem at lave.. smager rigtig godt. Server evt. med ristede bacontern til.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne