Kalverullebryst i tomat og tun
Hovedingrediens : Kalvekød - Diverse kalvekød Indsendt : |
|
|
Grøntsagerne vaskes og koges med kalvekødet i en gryde iblandet nellikker, laurbærblade, vin og så meget vand at det dækker kødet. Kog i ca. 2 timer og tag derefter kødet ud for afkøling.
Tunfisk saucen tilberedes ved at blande alle de angivne ingredienser herfor, bortset fra persillen. Det afkølede kød pensles med saucen og pakkes ind i aluminiumsfolie (husk at fjerne eventuel strik i kødet). Lad så kødet hvile i køleskab i mindst 5 timer. Inden servering fjernes folien og kødet skæres ud i passende portioner; resten af saucen hældes over portionerne som så sprinkles med persille og capers som pynt. Serveres med flûtes eller salat. |
|
Opskriften er vist 6720 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne