Langtidshævet pizza
Oprindelsesland : Italien Indsendt af : kasper,århus Indsendt : Red : |
|
|
Gæren udrøres i lunkent vand, tilsæt salt, olie og smør.
Melet røres i lidt af gangen. Når det har en fin konsistens deles dejen i fire og pakkes ind i husholdningsfilm, herefter skal det hæve ved stuetemperatur i fire timer og bagefter i køleskab i to timer.
Dejen rulles ud til tynde bunde ca. ½ cm. Sauce: Alle ingredienser blendes godt og fordeles på bundende. Nu skal der bare ost på og fyld efter egen smag og behag. Bages i en forvarmet ovn ved højeste temperatur i ca. 6-8 minutter. Tips: Pas på med at putte for meget fyld på da bunden er ret tynd ellers bliver de bare smattede. Jeg bruger tit bare flødehavarti i stedet for mozzarella det er billigt og smager ganske godt. |
|
Opskriften er vist 20039 gange,
og udskrevet 495 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (68 stemmer) |
|
Kommentarer Momse - 2007-10-14 18:04:14 Jeg har erfaring at dejen bliver ekstra sprød i kanten hvis man tilfører den en smule maizena sovsejævner. BB - 2005-01-01 01:01:01 Umiddelbart ligner det min egen pizzaopskrift , men jeg forstår ikke hvorfor du vil lade dejen hæve uden for køleskabet i fire timer først. Den bliver fin hvis man stiller den i køleskabet straks og lader den stå i alt fra et par timer til tre døgn, hvis bage man tager den ud ca. en time før den skal rulles ud. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne