Røget laks med tagliatelle

Røget laks med tagliatelle , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.blandet tagliatelle
800 g.røget laks, skåret i strimler
2 spsk.olivenolie
100 g.løg i skiver
1 fedknust hvidløg
425 g.tomatpure
1.5 dl.tør hvidvin
1 spsk.sød chilisauce
1 spsk.basilikum, friskhakket
 Salt
 Peber, friskkværnet
 
Opskrift:
Kog tagliatellen al dente i en stor gryde med kogende vand tilsat lidt salt. Sigtes og kommes tilbage i gryden.

Mens pastaen koger, varmes olien i en stor stegepande. Tilsæt løg og hvidløg og rør over svag varme, til løgene er blanke og bløde. Tilsæt vin, tomatpure, chilisauce og basilikum. Smages til med salt og peber. Lad det simre i 6 - 8 minutter.

Kom den strimlede laks på panden, og lad det simre med i 1 - 2 minutter, eller til laksen er gennemvarm.

Anret pastaen i 4 dybe tallerkner og anret saucen over pastaen. Serveres straks.





karakterer:
Opskriften er vist 11421 gange,
og udskrevet 220 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu