Røget laks med tagliatelle
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Kog tagliatellen al dente i en stor gryde med kogende vand tilsat lidt salt. Sigtes og kommes tilbage i gryden.
Mens pastaen koger, varmes olien i en stor stegepande. Tilsæt løg og hvidløg og rør over svag varme, til løgene er blanke og bløde. Tilsæt vin, tomatpure, chilisauce og basilikum. Smages til med salt og peber. Lad det simre i 6 - 8 minutter. Kom den strimlede laks på panden, og lad det simre med i 1 - 2 minutter, eller til laksen er gennemvarm. Anret pastaen i 4 dybe tallerkner og anret saucen over pastaen. Serveres straks. |
|
Opskriften er vist 11472 gange,
og udskrevet 220 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne