Heidis pæretærte
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smuldrer margarine i melet, tilsæt sukker, vanille, ingefær og salt.
Dejen samles med æg, og hviles koldt ½ time.
Pensles med vand og drysses med sukker. Bages i ovn ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 40 minutter. |
|
Opskriften er vist 71294 gange,
og udskrevet 1211 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Kathe - 2016-09-14 18:36:11 Jeg fulgte denne opskrift til punkt og prikke. Allerede da jeg satte dejen på køl, tænkte jeg at der var for lidt til både top og bund. Rullede halvdelen ud ml 2 stk cellofan, da andet ikke kunne lade sig gøre. Dejen skal rulles ud til ganske få mm hvis den skal dække tærtebund - det er bare helt umuligt at få en mørdej, der er så tynd flyttet over i et almindeligt tærtefad uden den går i stykker. Måske er opskriften tænkt til et lille tærtefad? Jeg vil råde jer til at bruge en anden opskrift, hvis I ikke lige har lyst til at lave en ny portion mørdej undervejs - alternativ lave dobbelt så meget dej. Så bliver den også god:) Anonym - 2014-09-17 21:12:59 Bare lige et lille spørgsmål. Hvornår bruger man pærene Caroline - 2012-04-05 12:39:01 Hej, jeg fik lige lyst til at være lidt kreativ tror i at det kommer til at smage dårligt at bruge melon i stedet?? ;) Lillian K. - 2009-10-07 16:12:14 Jeg har lagt dejen i bunden af et smurt tærtefad, og skåret pærerne i skiver og lagt over drysset knust mørk pålægschokolade og rørsukker over. Server med kold flødeskum eler is. Per - 2008-01-07 12:45:42 Tror dejen skal deles i to og rulles ud, den ene del lægges i en smurt tærteform, de halve pære lægges oven på, den anden del af dejen rulles også ud og lægges oven på pærerne, Nu kan den så pensles og drysses med sukker Rebecca - 2007-12-06 11:48:13 Hvad med pærerne? Hvor er pærene - 2005-01-01 01:01:01 Skal dejen lægges over |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne