Appelsin iscreme
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Diverse mælkeprodukter Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Karsten Pedersen Indsendt : |
|
|
Skræl appelsinen og skær den i fileter og blend kødet med resten af saften.
Kom mælk, fløde, sukker, vanille og appelsinsaften i en gryde varm det op til ca. 80 grader. Lad det køle lidt ned og legere det sammen med æggeblommerne i en skål. Lad det køle af i køleskabet og kør det derefter på en ismaskine. |
|
Opskriften er vist 25901 gange,
og udskrevet 486 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2008-03-12 08:30:47 Har man ikke en ismaskine kan det hældes i en form som stilles direkte i fryseren, og så rører man i den en gang hver ½ time for at undgå bundfældning. Sjipsjap - 2008-03-10 11:13:01 Hvad gør man, hvis man ikke har en ismaskine? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne