Appelsin iscreme

Appelsin iscreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Diverse mælkeprodukter

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Karsten Pedersen

Indsendt :     

Ingredienser:
5 dl.mælk
5 dl.fløde
200-250 g.sukker
1 vanillestang
2-3 store appelsiner
8 æggeblommer
 
 Grand marnier
 
Opskrift:
Skræl appelsinen og skær den i fileter og blend kødet med resten af saften.

Kom mælk, fløde, sukker, vanille og appelsinsaften i en gryde varm det op til ca. 80 grader. Lad det køle lidt ned og legere det sammen med æggeblommerne i en skål.

Lad det køle af i køleskabet og kør det derefter på en ismaskine.





karakterer:
Opskriften er vist 25901 gange,
og udskrevet 486 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-03-12 08:30:47
Har man ikke en ismaskine kan det hældes i en form som stilles direkte i fryseren, og så rører man i den en gang hver ½ time for at undgå bundfældning.

  -   2008-03-10 11:13:01
Hvad gør man, hvis man ikke har en ismaskine?