Chantillycreme - Crème Chantilly
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sørg for at fløden er kold, og pisk den netop stiv i en kold skål, evt. over en større skål med knust is. Rør sukker og vanillesukker i og lad vanilleflødeskummet hvile koldt, til det skal spises. Gerne, men ikke nødvendigvis, en halv time, så sukkeret når at opløses og vanillesmagen når igennem. Flormelis opløses straks, men søder lidt anderledes end sukker.
Tips: Crème Chantilly serveres til friske bær, tærter eller fx som fyld i kræmmerhuse og pynt til lagkager. Crème Chantilly kan smagsættes med 100 g ren bitter chokolade smeltet og rørt glat med en spsk vand. Den kan også smages til med lidt frisk frugtpurè og nydes sammen med den frugt, den er smagsat med. Tilsættes frugtpurè, bør det ske senest muligt før servering, ellers kan fløden skille. |
|
Opskriften er vist 68455 gange,
og udskrevet 745 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Jørn Møller-Rasmussen - 2020-11-08 08:34:00 Fantastisk lækker smag ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne